A rendszerről

Perenio-hatékony otthoni és irodai felügyeleti rendszer

Rendszerünk két részből áll:

  • szoftver platform;
  • a csatlakoztatott eszközök széles választéka.

 

Szoftver Platform

A Perenio márka középpontjában egy sokoldalú szoftverrendszer áll, amely lehetővé teszi az otthon és az iroda hatékony vezérlését.

A Perenio hatékony otthoni és irodai felügyeleti rendszer rendszer segít megoldani a különböző feladatokat és problémákat: lakásbiztonság, hozzáférés-szabályozás, tűzbiztonság, szivárgásszabályozás, energiatakarékosság és fogyasztás, és még sok más. Ugyanakkor egy személy teljesen irányítja. A felhasználók a "Perenio: Smart Home and Office"mobilalkalmazás segítségével lépnek kapcsolatba a platformmal.

 

Perenio eszköz Vonal

A következő területekre összpontosítunk:

  • biztonság és hozzáférés-ellenőrzés;
  • videó megfigyelés;
  • menedzsment;
  • energiatakarékos.

 

Kommunikáció

Az eszközök és a szoftverplatform kölcsönhatását a Wi-Fi és a ZigBee technologies biztosítja.

 

A felhasználói adatok védelme

A Perenio rendszer megfelel a felhasználói adatok védelmére vonatkozó európai követelményeknek. Az Európai Unió kidolgozta az általános adatvédelmi rendeletet (GDPR), amely egységesíti az e területre vonatkozó jogszabályokat, és segít megvédeni a felhasználók információit a nyilvánosságra hozataltól vagy a visszaélésektől. Hasonló normák és törvények szinte minden államban léteznek.

 

Perenio-technológiai szinergia

A Perenio rendszer egy technikai ökoszisztéma, amely számos feladat megoldására alkalmas, mind az üzleti életben, mind a mindennapi életben.

A Perenio márka létrehozása során kifejlesztettünk egy világos és szükséges terméket, amely mindenki életét megváltoztatja.