Rólunk

A Perenio IoT egy innovatív vállalat az otthoni és irodai vezérlőrendszerek tervezésében és gyártásában.

Küldetésünk, hogy biztosítsuk a biztonságot minden otthonban és irodában, lehetőséget biztosítsunk a villamos energia, a világítás, a fűtés, valamint a gáz-és vízellátás költségeinek optimalizálására.

Fő termékünk a Perenio: Smart Home and Office, amely egy teljesen működőképes ökoszisztéma otthoni és vagyonvédelmi célokra.

A cég székhelye és kutatási és fejlesztési központja Prágában, Csehországban található. Itt magasan képzett szakembereink válaszolnak arra a kérdésre, hogy a "tárgyak internete" világában milyen eszközök oldják meg az emberi biztonság problémáit a közeljövőben, valamint kielégítik a társadalom szükségességét a biztonságérzetért.

Nagy figyelmet fordítanak a felhasználók személyes adatainak védelmére is. Ebben a tekintetben a Perenio rendszer egésze és minden egyes eszköz külön-külön megfelel az ezen a területen érvényes legújabb szabványoknak, valamint az európai jogszabályoknak – a GDPR-nek.

Minden termékünk az IoT területén a legújabb technológiák felhasználásával készül, teljes mértékben megfelel az idő szellemének, legjobb esetben a koncepció-intelligenciának!